Putyin butt plug 18+

bplug1.jpg

A félmeztelenül lovagló, tigrissel barátkozó, medveölő macsó államférfi legújabb kalandjai. 

Fernando Sosa nem ismer irgalmat, viszont annál jobb a humora. Az emberi jogok megsértését úgy tűnik kormányprogramként értelmező oroszországi vezetés már sok képzőművészeti kritikát kapott itt a disrupton (Pussy Riot-os orosz olimpikon, meleg matrjoskák, szovjet pride poszterek...) és most az orlandoi grafikus dizájner előállt a Putyin butt plug ötletével. (Aki segítségre szorul a témában: a butt plug egyrészt egy (anális) szexuális kényeztető eszköz, szándékosan nem fordítjuk, másrészt az angol-amerikai szlengben idegesítő, irritáló személyt is jelent.)

A Political Sculptor eredetileg egy voodoo babát akart készíteni, ami lehetőséget ad mindenkinek, hogy a "saját tetszése és ízlése szerint az otthonában azt tegyen Putyinnal, amit akar".

Végül azonban a 3D nyomtatással készült medveharcos butt plug mellett döntött, ami egyébként NEM alkalmas rendeltetésszerű használatra, inkább csak dekoráció. (Az irodai asztalára talán ne tegye ki).

A dizájnt a reddit-en kezdte el népszerűsíteni, ahol egy magát stílusosan bill_clinton-nak hívó felhasználóval összetűzésbe is keveredett miatta...

bill1.png

 Tetszik, nem tetszik? Várjuk a lájkokat, véleményeket!

bplug4.jpg

bplug2.jpg

bplug5.jpg

kritika bizarr társadalom erotika hírességek egyenjogúság aktivista 18+ 3D nyomtatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csodás!
Ez az a humor, amit az oroszok és más agymosott ortodox gondolkodású népek sose fognak megérteni. Putyin végre helyére kerülhet :)
A humor felszabadít!
A humor felszabadít. Putyin meg leigáz(hat). És ez már nem olyan vicces...